Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: ??????? ? ????????;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: ??????? ? ????????;

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

• kosmas
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν
προβολη η προπτωση;

καλημερα γιατρε,
πρωτες ενοχλησεις στη μεση (αρτετος πονος) οταν ημουν 15 χρονων. ενιωσα τραβηγμα παιζοντας μπαλα. μετα 2 περιπου μηνες οι πονοι εφυγαν. 1 χρονο μετα νεοι πονοι πιο ηπιοι που ομως κρατησαν 1 χρονο περιπου και χρειαστηκα φυσιοθεραπεια. κανεις δεν μιλησε για δισκοκηλη τοτε. στα επομενα 16 χρονια μικρες ενοχλησεις κυριως μετα απο ποδοσφαιρο μπασκετ. με 3-4 μερες ξεκουρασεις εφευγαν.

33 χρονων Πριν ενα μηνα παω να βαλω την κορη μου (4 κιλα) στην κουνια. καμψη και στροφη, απαγορευεται απο οτι εμαθα μετα. Πονος σα σουβλια στη μεση και πεφτω στο πατωμα. Σηκωθηκα και περπατησα λιγο αλλα ενιωθα και εβλεπα πως το σωμα μου ειχε στραβωσει. την επομενη μερα πονος. παω στο γιατρο και μου δινει αντιφλεγμονωδη και με στελνει για μαγνητικη. Ο πονος εφυγε εντελως μετα απο μια βδομαδα (απο το σωμα γιατι στο μυαλο υπαρχει ο φοβος της μαγνητικης).

04-05 εκφυλιση αφυδατωση του 04-05 μεσοσποωδυλιου δισκου και κυκλοτερης διαπλατυνση του ινωδους δακτυλιου. οπισθια- αριστερα προβολη 6 χιλιοστα με ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ η οποια ασκει πιεστικο εντυπωμα επι της προσθια επιφανειας του νωτιαιαου σακου με επιταση αριστερα ενω ηπιο πιεστικο εντυπωμα ασκειται και επι της περιοχης αναδυσεως της αριστερης 05 ριζας εντος του σωληνα. μικρου βαθμου στενωση τα 04-05 Μ.Δ χωρις πιεστικα φαινομενα επι των εξερχομενων δια των τρηματων 04ριζων

05-Ι1 ηπια υπερτροφια αριστερης 05-Ι1 αποφυσιακης αρθρωσεως-πολυ μικρου βαθμου στενωση του αριστερου τμηματος 05-Ι1 χωρις ουσιωδη πιεστικα φαινομενα επι της αριστερης εξερχομενης δια αυτου 05 ριζας.

Ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον υπαρχει κηλη απο τα 15 μου. Η μαγνητικη μιλαει για ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ¦ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟΤΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. τι πιστευετε;

Υπαρχει περιπτωση να επανελθει η κηλη;

Αρχισα κολυμπι κοιλιακους ραχιαιους διατασεις και εκοψα mountain bike kai τρεξιμο στο δρομο; καλα εκανα;

τα 6 χιλιοστα μου ειπαν (οχι ειδικος) οτι δεν μπορει να ειναι προβολη και οτι ειναι προπτωση. αλλα η μαγνητικη προβολη λεει. υπαρχει περιπτωση να ειναι μια προβολη 6,7,8 χιλιοστα χωρις να υπαρχει προπτωση;;

Δεν ποναω και κλεινω μηνα απο τοτε που εγινε το συμβαν. προτεινεται να παω σε φυσιοθεραπευτη η οχι.

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και ευχαριστω πολυ.

16 Χρόνια 5 Μήνες πριν
Απ: προβολη η προπτωση;

γαπητέ φίλε!
Είτε πρόπτωση είτε κήλη είτε όπως και να το πεις, από τη στιγμή που ο δίσκος έχει πιεστεί, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και πιθανόν θα είναι και επαναλαμβανόμενο δηλ. πόνος ή όποιο άλλο σύμπτωμα (μούδιασμα, κάψιμο κλπ.). Την πρόταση μου για οριστική αντιμετώπιση θα την βρεις μέσα σε αυτό το forum διατυπωμένη πολλές φορές και δεν είναι άλλη από τη λύση που προσφέρει το DRS. Το λέω γιατί το πιστεύω απόλυτα και το εννοώ. Συντηρητική λύση στο πρόβλημά σου και οριστική, βάζοντας στο περιθώριο σκέψεις για χειρουργείο, είναι μόνο το DRS.
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.459 δευτερόλεπτα