Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Αποκατάσταση Κλείδας-Ώμου

• Μιχαλης
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3334 από Μιχαλης
Αποκατάσταση Κλείδας-Ώμου δημιουργήθηκε από Μιχαλης
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα θέμα το οποίο αν και διαβάζοντας δεν βρήκα απάντηση. Ίσως να μην έψαξα σωστά αλά δεν βρήκα κάτι που να με πληρεί. Είμαι 23 χρονον έκανα βάρη και Πολεμικές τέχνες ώστε μια Μέρα είχα ατύχημα με την μηχανή στο οποίο έσπασα. Την δεξιά κλειδα μου, το αποτέλεσμα ήταν να κάνω χειρουργείο και να βάλω πλάκα με εφτά βίδες. Πέρασαν 14 μήνες και είμαι μια χαρά κάνω κανονικά την γυμναστική μου με τα ίδια κιλά και όλες της άσκησης και τρξ . Πήρα την απόφαση να της βγάλω όμως γιατί θέλω να περάσω ένα δύσκολο σχολείο ενόπλων δυνάμεων. Και με της πλάκες απλά ακυρονομαι., σε πόσο καιρό μπορεί να γίνει η αποθεραπεία και το γέμισμα στης εφτά τρύπες από της βίδες? Ο ορθοπεδικός τηλεφωνικά μου είπε τρεις εβδομάδες αλά δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι εννοούσα το τυχερό δυνατό για επιστροφή στη σκληρή γυμναστική, υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα που θα επισπεύσει την κατάσταση ?
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3335 από moros
Απαντήθηκε από moros στο θέμα Αποκατάσταση Κλείδας-Ώμου
Aπο 1.5 μηνα εως και 6 μηνες. Μαλιστα μερικές μπορεί να μην γεμισουν και ποτέ.Συμπληρώματα και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Το μόνο που ενδεχομένως επιτάγχυνε τη διαδιακσία της οστεογέννησης είναι τα μαγνητικά πεδία.
Σας ευχαριστούμε για την ερώτησή σας

Ο επιστημονικός διευθυντής της "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."

Γιώργος Μώρος
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.233 δευτερόλεπτα