Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Εξάρθρωση ώμου

• Τ.Π
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3278 από Τ.Π
Απαντήθηκε από Τ.Π στο θέμα Εξάρθρωση ώμου
καλημερα σας εχω βγαλει τον ωμο μου και αφου πηγα για αναταξη στον γιατρο αυτος μ εδωσε ενα ειδος ναρθηκα για κηνιτοποιηση. το εχω 3 βδομαδες. κουναω το χερι μου απο τον αγκωνα και κατω κανονικα. εχω ομως κατι μικρο ενοχλησεις στους μυς στο μπρατσο μου το οποιο βρησκεται σε ακινησια. αποτι μπορει να προερχονται αυτες οι ενοχλησεις? ευχαριστω πολυ Τ.Π
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3280 από moros
Απαντήθηκε από moros στο θέμα Εξάρθρωση ώμου
Αγαπητέ επισκέπτη!
Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Είναι λογικό να υπάρχουν μικροενοχλήσεις μιας και με την εξάρθρωση προκαλείται τραυματισμός στην ευρύτερη περιοχή του ώμου που αφορά πέραν της συνδεσμικής κακώσεως και τους μυς της περιοχής.
Για την «ΜΩΡΟΣ Α.Ε.»
Γ. Μώρος
Επιστημονικός και Διοικητικός Δ\τής
  • ΝΙΚΟΣ
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3281 από ΝΙΚΟΣ
Απαντήθηκε από ΝΙΚΟΣ στο θέμα Εξάρθρωση ώμου
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Π ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Μ Τ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ Τ Κ Μ ΕΙΠΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ!Μ Τ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Μ ΦΑΚΕΛΟ..ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 9 ΜΕΡΕΣ...ΜΠΟΡΩ Ν ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟ Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ Κ ΜΗΠΩ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ?ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΟ Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3282 από moros
Καλημέρα!
Καλό είναι να μείνει ακινητοποιημένο όπως έχει υποδείξει ο γιατρός σου. Δεν γνωρίζω τον τύπο του εξαρθρήματος καθώς και το βαθμό της κάκωση και γι αυτό θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες του θεράποντος ιατρού. Την έναρξη της κινητοποίησης (η οποία και βέβαια είναι πολύ σημαντική διαδικασία στην αποκατάσταση) θα την καθορίσει ο ιατρό σου.

Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος
  • ΝΙΚΟΣ
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3283 από ΝΙΚΟΣ
Απαντήθηκε από ΝΙΚΟΣ στο θέμα Εξάρθρωση ώμου
ευχαριστω πολυ..κατι πονοι π με πιανουν πισω στην σπαλα π λεμε...ειναι απο την ακινητοποιηση η επειδη κουραζεται..??

Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος[/quote]
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #3284 από moros
Μην ανησυχείς!
Είναι απο την ακινητοποίηση αλλά και απο τον τραυματισμό που έχει επέλθει στους μυς της ευρύτερης περιοχής.
Γιώργος Μώρος
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.281 δευτερόλεπτα